На зорi

Франк Сент-Отто
Світлий біг долі моєї,
Ніч, печаль і блиск душі,
Місяць та травневий дощ в небесах.

Довгий вік зірки моєї,
Марний слід земної роси,
Гучний сміх та райський мед в небесах.

Пр.:
На зорі кличуть голоси мене.
На зорі кличуть голоси мене.

Сонця світ та небуття
Погляд скрізь серцебиття,
Час, коли мрії летять в небеса.

Пр.:
На зорі кличуть голоси мене.
На зорі кличуть голоси мене.