Колядка

Майя Пираковская Романченко
Коляд, коляд,колядка,
Щоб була у тебе своя хатка,
А та хатка повна достатка.
Коляд, коляд ,колядин,
Щоб кожен жив в хатці не один.
Щоб в хатці жила щаслива сім'я.
От що побажаю вам я.