А сусiдовi я люба пiсня

Елена Борисенко 5
У саду моєму червоніе вишня.
Усі кажуть, що я гарна,
Наче ружа пишна.
А в сусідоньки моєї
Не обличчя - пика.
Клята баба, ще й ревнує,
Свого чоловіка.

П-в. Ой, гоп, дуба-дуба,
     А сусідові я люба.
     З мене він очей не зводить,
     Та навколо ходить.

Усі мої дітки - янголята гожі;
Чемні, гарні, та привітні,
На сусіда схожі.
А сусідонька від злості
Геть, позеленіла.
Кістки мені перемила.
Якби могла - з'їла.

А я господиня - жіночка багата.
Усього в коморі вдосталь
І в хліву, і в хаті.
Кличе відьмою сусідка,
Каже - поробляю,
А я просто чоловічка
Її підлюбляю.