П1дробити можна все на св1т1, сину...

Горбатюк Надежда
Підробити можна все на світі, сину:
Підробляють ліки, влізши в медицину,
Є серед фальшивок долари і гривні,
Підробити можуть будь-які картини.

Люди підробляють навіть драг метали;
Золото і срібло вміло підробляли.
І коштовні камні, і фірмОвий одяг,
І папери цінні, й заповіти отчі.

Можуть підробити факти про минуле
І тоді підручник зовсім інший буде:
Згодом проклинають тих, що величали,
А кого ганьбили, тих - на п'єдестали.

Підробляють совість, паспорти і карти,
Тіло підробляють, лиця й фотокартки.
Підробити можуть, сину, все на світі...
Лиш ніхто не зможе Бога підробити.

Не підроблять Бога, ні Його спасіння,
Смерті Христа Спаса й Його воскресіння!
Не підроблять ласки й Божої любові,
Ні страждань Голгофських, ні святої крові!

Кров свята, цілюща, що гріхи змиває,
Лиш одна-єдина й іншої немає!
Підробити можуть все на світі, сину.
Лише непідробний Бог наш Триєдиний!

...О, яке це щастя, дорогий Спаситель,
Що Тебе не зможуть люди підробити!