Сонет 4 из цикла Шекспир по-иному

Леонид Ружинский
"Растратчик милый, расточаешь ты..."
Вильям Шекспир. Сонет 4

Наприкінці життя я став щедріш,
Даруючи любов  близьким та  Музам.
Мої роки для мене – не обуза,
І це  підтверджує мій кожний вірш.

Не скнара я. Віддати буду рад
Свій  спадок  весь  від матінки-природи.
Так прагнуть оживити  бляклий сад
Цілющі, щедрі  з небосхилу води.

Угоду сам з собою я давно  уклав
Без зиску щоб  добро творить  віршАми.
Так я  живу  в спорудженому мною  храмі -
Свій час життєвий   досі так я  витрачав.

Хай залишилось витрачати небагато,
Я не шкодую зовсім про розтрату!