We are young and free

Ференц 486
Ми вільні і молоді.
У віці, коли так хочеться жити,
Коли ідуть наші дні золоті;
І так насолоди хочеться спити.
Такі безтурботні і зовсім ще юні
Ми просто себе зі світом єднаємо,
Моментами - дивні, часом - бездумні
Ми в пошуках істини всюди блукаємо.
Ми прагнемо нового, експериментів,
Відчути усього на власній шкурі,
Ідей, несподіванок, різних моментів
І байдуже - світлих чи трохи похмурих.
Ми прагнемо жити не так, як інші,
Іти вперед і ризикувати,
Робити вчинки найсміливіші,
А також,  ніколи не жалкувати.
Ми - нові діти,  нове покоління,
Великі надії на нас покладають,
У нас є ті самі бажання, стремління
І більшість із нас переміни жадають.
І нам не треба сплановані ролі,
Не потрібні диктатори і вожді,
Боги, начальники і королі,
Ми вільні, здібні і молоді.
28.10-29.10.15 F.A