Ось так, як ти...

Андрей Бабич Днепр
Ось так, як ти – я не зумію!
Бо – не у мові, тільки, справа...
Люблю – своє! Скажу ще: «Слава!»
Та, лиш, - без колоноскопії!!!
На якій мові – Крим просрали,
Наказ віддавши: «Не стріляти!»?
Давно все маємо, що мали...
Одна біда! Де – мізки взяти?!!
На якій мові все розкрали,
І  жебраками нас зробили,
Де – недоторканими стали
На крові тих, що вже в могилах?
Та, все так просто – не полишу,
Де не все просто! Щось тут – глибше...