Дорога - це я

Франк Сент-Отто
Мене чекає дорога,
Дорога без кінця.
Я починаю її від порога –
Це моє життя.
Усі тривоги і смуток,
Безсилля та печаль
Я залишаю позаду,
Замкнувши старий дім.
Нехай мене простить він за зраду –
Мені не можна з ним.
Нічого не повернути,
Тому кажу: «Прощай! Не чекай!».

Пр.:
Я, я йду – чекає дорога.
Все життя я йду, тому що дорога,
Дорога – це я.

Прямую пісня за піснею,
Йду за кроком крок.
Я вірю щиро, я вірю міцно,
Що досягну зірок
І на далеких планетах
Залишу слід легкий.
А якщо згину, зникну
У вирі інших світів,
Можливо ти побачиш світло
Моїх відвертих слів.
Тоді розірвеш тенета
Своєї самоти. Я – це ти.

Пр.:
Я, я йду – чекає дорога.
Крізь життя я йду, тому що дорога,
Дорога – це я.

Мене чекає дорога,
Дорога без кінця.
Я починаю її від порога –
Це моє життя.
Прямую пісня за піснею,
Йду за кроком крок до зірок.

Пр.:
Я, я йду – чекає дорога.
Всесвіт я, я пройду, тому що дорога,
Дорога – це я.