Прыгажуня, пабудзь жа са мною...

Козловский Александр
Прысьвячаю маёй прыгажуне Дзiяне - найлепшай дзяўчыне ў сьвеце.

Прыгажуня, пабудзь жа са мною,
Як тады, дзіўнай-дзіўнай вясною.
Калі шчасьце ўварвалася ў сэрца,
I раскрыла цудоўныя дзьверцы.

Закаханы ў цябе я, прызнаюся.
За грахi свае роспачна каюся,
Ты вяртайся, як у тыя гады...
Дзiўнай-дзiўнай, прыгожай вясны.

Не зьнiкай, ты застанься ля ложы,
Дакранiся да зморшчанай кожы,
Пацалуй ты салодкiя цёплыя губы,
Патрэбная мне. Ня трэба сукубаў.

Прыгажуня, пабудзь жа са мною,
Як тады, дзіўнай-дзіўнай вясною.
Калі шчасьце ўварвалася ў сэрца,
I раскрыла цудоўныя дзьверцы.

16.03.2017