Не загорiвся...

Андрей Бабич Днепр
Не загорівся ще настільки.
Все в нутрощах – сире!
Тож, - до останньої копійки
Злодюга обдере!
Як відлучити від «корита»
Зажерливу свиню,
Що біситься, коли не сита?
Пропав би, її нюх!
Таке, як бачиш, життя маю.
Ще й, на душі – замок!
Та, знаєш... Іноді, - співаю...
Позаздрив би – і вовк!..