Листочок!

Ольга Красношлык
Листочок від гілки відірвався,
Підхоплений вітром думав полетить
Та кішечці в лапки він попався,
Іграшкою став умить.

Так і люди, виходячи в життя,
Великі плани замишляють
Та оглянуться не встигають,
Як в «любовне рабство» попадають.