Це полiтичний злочин

Дмитрий Швидкий
Це – політичний злочин
Кричати проти ночі
Чого народ твій хоче,
Якщо ти не питав
І не побачив в очі
Що достовірно, точно
Народ відповідав.

За це судити треба
Не по Законах Неба,
Що встановив Господь,
А нашим, древнє руським
Судом Земним і Людським –
Як вирішить Народ!
         
      21.03.2014