Украина

Ирина Евгеньевна Карпенко
Україна - моя Батьківщина!
Край безмежних степів і доріг.
Радість в серці, до тебе я лину,
А без тебе і жити б не зміг!
Їду, поруч співа соловейко і калина червона, рясна.
Навкруги - вся моя Україна,
А без тебе й мене тут нема!