Slubny wianek

Алла Польская
SLUBNY WIANEK

 
Wybrancem moim jestes, milosci moja.
Ciebie wybralam, jestem twoja.
W mym zyciu tylko Tys obecny i nikt inny.
Jestes w mym sercu, w mej duszy, jedyny.
Zycie jest pelne niespodzianek...
I w nim, od Boga, slubny wianek.

22-08-2016

                ***
AP (wersja oryginalna - ru)