Чолов1к - дарунок

Евгения Давыдянец
Хай купують хлопці квіти
І дарують їх привітно,
А у мене мало грошей,
Хоч і хлопець я хороший!

Я і сам , немов троянда,
Білий, ніжний, наче панда.
Ти не думай, не жирую,
Люба, я себе дарую!

І мене, як чоловіка
Не забудеш ти довіку!
Заспіваю, затанцюю,
Потім палко зацілую!