Я бачив, як Сонце вставало...

Андрей Бабич Днепр
Я бачив, як Сонце вставало,
Щоб Землю зігріти...
Ще бачив, як «щось» убивало,
І – плакали діти...
У тих, кому, просто, по звичці,
Від кума – до кума,
Хто все це придумав,
Я бачив – байдужість в зіницях…