Говорим по-английски-3

Светлана Мангутова 2
РЕВУШКА

Айн... айн... айн-
why are you crying?
Оу... оу... оу-
I don't know!


ПОРА СПАТЬ

Ол... ол... ол-
my little doll-
ед... ед... ед-
go to bed!


ГДЕ КОЗА?

Ау... ау... ау-
where the cow?
Илд... илд... илд-
she is on the field.