Сонет 63 из цикла Шекспир по иному

Леонид Ружинский
«Про  чёрный день, когда моя любовь…»
                Вильям Шекспир. Сонет 63

В  душі не хочу близити  той  час,
Коли мої роки придавлять почуття.
Свій час, що мчить, я стримую усе життя –
З роками він скоріш летить в сто раз.


Я зброю, про всяк випадок, припас,
Щоб з неї трішечки підранить бігуна.
Мені приносить спокій думка лиш одна,
Що  образ твій у мріях ще не згас.

Та зброя -  це  віршовані  рядки,
Що почуттями переповнені завжди.
Але вони спливуть колись у нікуди,
Як  води повноводної ріки.

Та щастя більшого мені немає,
Коли раптово Муза окриляє.