Всупереч стереотипам

Олександр Мачула
    Ушуайя – саме південне місто на планеті Земля. Його ще називають краєм світу. Побувавши цьому на краю світу, можна зробити кілька не зовсім звичних висновків:
    По-перше, температура повітря в самому південному місті Землі практично нічим не відрізняється від температури навколишнього середовища в самому північному місті нашої планети – Барроу (Аляска).
    По-друге, не завжди, щоб досягти територій з більш високою температурою повітря навколишнього середовища, потрібно рухатись в південному напрямку. Буває і навпаки (але все рівно треба рухатись – щоб зігрітися).
    По-третє, виявляється на Землі є люди, які їздять влітку відпочивати, купатися і засмагати на північ!

    23.03.2017