Сни чудов сумн вно

Алекс Щербак
Чотири години
До світанку лишилось,
Поняття не маю,
Що сьогодні наснилось.
Чи були там жінки?
Чи хотілося більше?
Отримаю зв'язки,
Просто ходячи пішки.
Це брехня. Пам'ятаю.
Там були всі багатства
Без пакетного чаю,
Без сумнівного щастя.
Наче все дуже добре,
Немає різких падінь
Й забираюсь на гори
Всіх майбутніх поколінь.
Це смішно, серйозно.
Навіщо все добре?
З-за того й тривожно_
Без сумнівів_Море_