А що час?

Задоя Татьяна
Ви дайте час, мені його завжди бракує,
Ви дайте день чи тиждень, може рік.,
Але даремно, час же не лікує,
І ви - не Бог, а просто чоловік.

Не змінить час мене і вас, напевно,
У нього знов забракне сил.
Ви скажете, що розійшлися ми даремно ,
Але без цього я б не мала крил.

Можливо, слід було нам відпочити,
Чи подивитися на світ з усіх сторін.
Нам час потрібен був, щоб просто жити
І не залежати від помилкових цін.