До премаляване

Йорданка Радева
скрих облаците
във очите си
а след рукналия дъжд
се появи една дъга
а аз пуснах хвърчила
към теб да полетят
такъв е навикът ми
да обичам
от мен да вземем
на теб да подаря
останалото само
премълчавам
по кичести божури
излишни думи
днес оставям
защото се забравям
в очите ти
до премаляване

Картина- Божури
автор: Йорданка Радева