Цi маеш ты талент?..

Татьяна Юрьевна Голева
Цi маеш ты талент
Каб вершы складаць?..
Араць мiж праталiн?
Дзяцей гадаваць?

Каб несцi свой крыж
Да апошняй слязы?
Камечыць у далонях
Сваiх каласы?

Цi маеш ты талент
Спяваць ды маучаць?..
Цi маеш ты талент,
Каб вершы складаць?..

(28.03.2017)

Иллюстрация - К.В.Дацук, "Трапеза", 2006.