Скакалка

Сергей Надубов
В мене іграшок багато,
Та знайшов скакалку тато,
Я стрибнула сто разів –
Хто б іще, як я, зумів?

Приспів:
На скакалці я стрибаю,
Всіх, всіх, всіх перемагаю!
Треба вчасно від землі
Відштовхнутися мені.


Щоб у мене вигравати,
Треба й таткові стрибати.
Та зловив мій тато «гав»:
- Стратив! Стратив! Ти програв!


Приспів.


В мене іграшок багато.
Не дає скакалку тато:
Скаче, скаче вже добу
Я – за тренера йому!

Приспів.