Я маршем пройдусь...

Андрей Бабич Днепр
Я маршем пройдусь проти себе,
В руках моїх – віник!
Надіюсь, - не вибухне Небо,
Де я – запобіжник!
Я маршом по злиднях пройдуся!
Авжеж... Не звикати!
Нажаль, - плаче мати,
Що чула: «Повір, повернусь я!»
Я маршом пройдусь, де зі мною
В сльозах – моє серце!
Та, ні... Все це, зветься -
Війною!..