***

Игор Воронин
     Авва Отче
      Иже еси
   Царю Небесный
  Слава тебе Боже
Господи помилуй нас
     Посети нас
 Имене твоего ради
Вседержитель прости
  беззакония наша
   Судия прийдет
 и коегождо деяния
     обнажатся
Богородицею помилуй
   Славословия
  Державе твоя
Самому Христу Цареви
  И Богу нашему
   Тебе Единому
Милости твоей окропиши
 Слуху даси радость
Сердце чисто созижди
       в нас
  Дух прав обнови
И жизни будущаго века
   От сна востав
  Не даждь уснути
во греховней смерти
   Безначальный
И Присносущный Свете
     Владыко
 всяческих Творче
   Даруй нам
бодренным сердцем
и трезвенною мыслию
 настоящего жития
Ожидающим Светлаго
     Аминь.