Сонет 74 из цикла Шекспир по иному

Леонид Ружинский
"Когда меня отправят под арест..."
Вильям Шекспир. Сонет 74

Настане чорний день, і на замок
В земну могилу смерть мене запре.
Душа моя зі мною не помре,
Жить буде,  це підтвердить мій рядок.

З любов"ю вірші писані, в трудах,
Присвячені  лише тобі одній.
Про  мене навіть нагада вірш мій,
Тоді, коли перетворюсь я в прах.

Все те, що кращим у мені було,
Словами скаже мій сонет тобі,
Бо я завжди наказував собі
Писати про добро лиш, не про зло.

Безцінне вірші в думи принесуть,
Якщо у них свою ти знайдеш суть.