Кличе терниста дорога...

Андрей Бабич Днепр
Знову, від старту до фінішу нас
Кличе терниста дорога.
Надто непевний, злоякісний час...
Та, в далині – Перемога!
Знай, - перемог не буває легких...
Не залишай поля бою!
Вір у надійність міцної руки
Друга, що поруч з тобою!
Нас не зламають зневіра і зло!
Сірі здолаємо будні.
Нам – не забути того, що було.
В нас не відняти, що – буде!..