Не ворога боюсь я...

Андрей Бабич Днепр
Повір, - не ворога боюсь я...
Байдужість наша, ось хто – ворог!
Та, все ж, я вірю...Ще, - молюся,
Щоб побороти нам те горе!
А ще – роблю я свою справу,
Як серце мені повеліло...
Болить, звичайно, - за державу!
Якби ж – і в неї так боліло
За кожного, хто згинув нині,
За кожного, хто на колінах
Не мислить завтрішньої днини,
Де змовкне: «Слава Україні!»