***

Синица Лина Александровна
Коли вона прийшла ніхто не знає.
Залите кров'ю, заклопотане бутя.
І очі ворогів залиті сяйвом.
Тим сяйвом, що затьмарило життя.

Не стихне бій і не складеться зброя.
Доволі нескінченний час біжить.
І хтось не дочекається героя,
Який під сірим небом на землі лежить.

Навіщо світле небо стало сірим?
Навіщо нам затьмарило думки?
Навіщо чорним стало те, що було білим?
Навіщо по землі всій скрізь вінки?

Як пройде час, який летить невпинно.
Складеться зброя і погасяться вогні.
Як на дітей подивитесь невинно?
Батьки яких загинули в ті дні.