Дорога в вiчнiсть

Надежда Троян
Чи заплаче хто-небудь за тобою, чи нi...
Проведе домовину, кине жменю землi?
Чи залишиш ти слiд в людських душах, серцях,
Може пам"ять про тебе буде жити в вiках?
Всiм вiдведений час, щоб творити, цвiсти,
I в призначений час, вiд життя вiдiйти.
Що устиг. а що нi...Що навчитись зумiв?
Не спитає нiхто, може щось не успiв?
Як умiв - так i жив, та закiнчився час...
Ти у вiчнiсть пiшов, залишив з сумом нас....