Ми ще оптимiсти! Дружнiй експромт

Бурчак Ворожбянский
Пити – кинули,
Курити – кинули,
Дуже не хочеться кидати їсти.
Але влада наполягає.
            (Олексій Бінкевич,
       «З гіркого українського
                гумору»)

Ну навіщо нам ще їсти
І фігуру геть втрачати?
Ми в душі ще оптимісти:
На тім світі будем жрати!