Круги по водi

Сергей Пикарось
Дощ, я завмер — ані руш,
Змиє з бруківки сліди.
Краплі торкнулись калюж,
Тільки круги по воді...

Жили, любили, цвіли,
Впевнені були в ході,
Здулись чому і коли?
Тільки круги по воді...

Слухай, це ще не кінець?
Слухай, ми ще молоді?
В воду летить камінець,
Тільки круги по воді...