Весна пам ятае про Вас...

Фэйри Тэйл
Весна пам'ятає про Вас,
І місяць, і ніч, і зірки...
Далеко десь в квітах Парнас,
А тут - цілий рай на землі!

Земля пам'ятає вірші...
Дерева і квіти тремтять...
Природа торкнулась душі -
Думки у минуле летять...

Березень 2017