Повiя

Максим Матковський
Легка насолода, напружене тіло.
Людей дегустуєш ночами ти вміло.
Бажання твоє не турбує клієнта.
Тілесна любов,- взамін бакси і центи.

Заплющені очі при псевдокоханні.
Уява відключена - тільки зітхання.
Приємні моменти крізь біль імітуєш.
Ховаєш відразу, свідомість катуєш.

Закінчилась ніч. Залишилась сама.
Холодна вода - слідів сексу нема.
Лягла спати згодом з тяжкими думками.
"Я гідність жіночу топтала ногами".