Наче

Ева Сокол 2
Нищить вщент квітневі сподівання
пліснява нудьги,
наче це пістне життя - останнє,
волею богів...
наче щастя, з відчаю здобуте,-
вигадка, мана...
наче поряд небайдужі люди,
а душа одна.