Де схована доля незнана?

Людмила Дубищева
Де схована доля незнана,?
Хитаються вітром дуброви,
Де схована доля незнана?
І що ми шукаєм в цій долі.

Навіщо питати про те що ще буде,
Найкраще радіти всьому,
А долю змінити неможуть нам люди,
Всміхайся частіше тому.

Життя є дорожче маєток і злата.
Біжі й но хуткіш по землі,
Нехай в том душа буде щіра, багата.
А мрії яскраві, як в дитинстві малі.