Коли м сяць ясненький. колиска 1

Людмила Дубищева
Коли місяць ясненький,
Спи мій маленький,
Піздній~бо час,
Сонечко згас.

Промінь тоненький,
Світить легенький,
Кидая в час,
Також він згас.

Зірки гойдають,
Пісню співають,
Піздній~бо час,
Вогонь навіть згас.

Встанеш у ранці,
Десь на світанці,
Очі протреш,
Матір гукнеш.

Вийде до тебе,
Співати лелека,
Мірять рока,
Мого малюка.

Зараз ти спатимеш.
Лиха незнатимеш,
Піздній~бо час,
На тому весь скас.

Буде пригодонька,
Радість молодонька,
Шлях твій барвистий,
Джерельце яскристий,
Сонечко згас,
Піздній~ бо час.