Что тебе года?..

Николай Липов 2
 на украинском языке

        Жені Метельській
        з села Чернятинці
        на Вінничині

Ой, Женя, що тобі літа?
До тебе діла їм немає:
Твоя селянська доброта
Всі примхи їх перемагає.

Тобі все ніколи до них:
З ранку до вечора в роботі.
І яка користь нам від них,
Коли живемо ми в турботі ?

Тому щороку ти живеш
І не старієш з кожним роком:
Спільний язик з ними знайдеш
І розберешся з ними згодом !