Дагъ кьаркьул

Рашид Азизов 2
ДАГЪ КЬАРКЬУЛ

Агъ
к1улкан кидибтІнайиб чру;
Багъ
кюкйир утІуз хъайиб шуру;
Гъагъ
гъванарин кайибси дару;
Загъ
булагъариан ажабгъру;
Сагъ
инсанарин юкІвариъ апІру;
Тагъ
гьар гвачІин ахсрари йивру;
Чагъ
дифарихьди учв хьуз гъибтру;
ЧІагъ
люкь даруган гъидрибтруб –
Фу ву? -
Ухьуз варитІанна вафалу
Дагъ
Кьаркьул!