Wroclaw

Константин 28
Tam, gdzie wszystko si; zacz;;o
I gdzie by si; nie posz;o
Ulubiony, Wroc;awek
Nad tob;, ja latam

Szary jest tw;j ulubiony kolor
Ale Grunwald o;wietlony
A anio; mi;o;ci
Przyjdzie si; z tob;