Минулого помилки

Неля Острянина
Я благаю відпусти,
Ті мрії, ті часи,
Залиш шматок землі,
Без свого сліду взагалі.

Мене долає натхнення,
Квітки зачаровують весну,
Відкриваю вікна назустріч,
Своєму новому шляху.

Я бажаю летіти у небі
Ледь торкаючись білих хмар,
Відчувати шукану відвертість,
Серед бажаних прохань.

На моєму шляху,
Я не хочу зустрічати минуле,
Промайнуло багато часу,
Якого не повернути.

Відчинити свою душу
Це досить складно, повір,
Але я зачиняю очі
На минулого помилки.