Я хочу полюбити

Богдана Рудченко
Я хочу полюбити
І вже почати жити
Та кульки запустити
Й у небі залишити
І зранку підійматись
І дихать, і здійматись
Та міцно висипатись,
А не у життя гратись,
І цілувати ніжно
Щоку твою засніжену,
І обіймати-тішитися
У очі задивитися
І душами кохатися
У світі поєднатися
Я хочу лиш любити,
Бо як без цього жити?..