***

Тарас Иванов
весна розкрила
припалий пилом
і запашний футляр,
і розтягла міхи
чарівного акордеону ..... 
а теплий вітерець
знічев'я награє
джмелями і хрущами,
ледь доторкаючись до струн
вологої трави,
вечірній  джаз ...