Пастиш на Жилы природы Валентина Козаченко

Светлана Самедова
                Я словно
                Почка
                На ветвях
                Господня
                Древа
                И
                Распущусь
                Я
                От любви
                И
                Все
                Прощенья
                Но
                Я засохну
                От обиды
                И от
                Гнева
                Так
                Не познав
                Всей
                Радости
                Цветенья.