Раисат Ахмедова в прошлом году ты мой был

Аминат Максудова
Дунял раг1алалде раг1еян абе,
Исана дир берталъ чи кьурдуларо.
Бокьараб г1адамаз бицеян абе,
Дуй магьари лъезе изно кьоларо.

Цебе арал соназ рокьи бук1ана
Гъоркь араб риидал мун дир вук1ана.

Абе абе абе дир гьудуласда
Нилъер рокьиялде балагь бач1анин
Дир рек1елъ бук1араб мун къвариг1араб,
Къуват дица жаниб хвезе гьабунин.

Припев..

Цинги абе дуца дир гьалмагъасда
Меседил гороялъ салам бит1анин.
Хивалаз толарел халатал сардал,
Дица цойгидасе сайгъат гьарунин.

Припев....