Любiть Господа...

Белякова Светлана Николаевна
Любіть Господа, чи це не радість!
Для серця добрість!
Любіть Його душею відкритою,
щоб не була невіра в ній прихована.
Любіть щиро, без лукавства,
адже Правду знає Простір.
Любіть так, щоб від доброти Вашої, сльоза котилася,
і Правда Життя в ній відкрилася.
Не забувайте Йому дякувати.
"Слава Богу за Все"! - говорити.
За кожну нашу життєву Мить,
адже тонку грань між Життям і смертю
кожен з нас не осягнув.
А вона так близько,
не відчуваємо ми своїм розумом ще
її присутність, невідворотно і поруч,
адже смерть завжди раптова,
як вибух артилерійський...