***

Любовь Тимофиева
Тендітна діва в світ прийшла весна!
Її відчутно в гарних, ніжних барвах,
Що затремтіли в ранніх квітах, травах.
Легким промінням тішить мить ясна.
І все навколо тихо оживає,
Милує око, в душу зазирає.
Довгоочікувана вже вона,
І серцю бажана моя весна!
Хвилює аромат цвітіння
Й пташок щасливих цвіркотіння,
Після дощу струмок дзюрчить.
Повне оновлення природи...
В цю пору й я знайшла нагоду,
Себе весною оновить.
Я хочу так, щоб все співало,
Дзвонило в дзвони й щебетало,
Й лилося щастям поза край.
Скарби щоб словом дарувати,
Та світ з оновленням вітати,
І все це збудеться нехай!

© Любовь Тимофиева, 2017
https://www.facebook.com/lubov.timofieva?fref=ts