Про кохання... як у книжках

Лана Свердлова
Пригадуй мене, загадуй
досліджуй мене, вивчай.
Причини зустрітись вигадуй,
принось мені каву і чай.
Цілуй мене, ніжно і палко,
в обіймах мене стискай.
І лай мене в перепалках,
від себе не відпускай.
Сумуй, не заплющуй очі,
аж доки я не засну.
Будь поруч зі мною щоночі
і не залишай саму.
Тримай мої зламані крила
і серце моє тримай.
Чи є така в тебе сила?
Немає? Тоді не займай!

апрель 2017