вялость не нам

Аджна Божевильна
на белый
день
плитка
чёрного
шоколада
любовь
как тень
не надо

игруньяворчунья
поёт
танцует
ламбаду
занятье
нашла
до упада

встретим
старость
есть что
вспомнить
вялость
не нам
смешливость
в хронос

одуванчиковая
жена
синее
небо
украина
война
красная
икра
с домашним
хлебом